Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 9 - June - 2016

Horoscop Urania Lunar – Rac / Iunie 2016

Horoscop Lunar Rac Iunie 2016

Horoscop Lunar Rac Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Aceasta este perioada dumneavoastră favorită, când începe parada planetelor din Rac, casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării. Probabil că veţi petrece mult timp alături de familie, iar copiii vor fi extrem de amuzanţi şi mai ales afectuoşi. Luna viitoare va aduce şi mai multe evenimente de acelaşi fel. Scoateţi grătarul în curte.

Horoscop Lunar Rac Iunie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea Venus va pătrunde în zodia dumneavoastră liniştitoare pe 17 iunie – tocmai la timp. în aceeaşi zi, realistul Saturn va forma o cuadratură iritantă cu visătorul Neptun, iar asta înseamnă că se vor spulbera o mulţime de fantezii. Dacă un prieten ridică o problemă serioasă legată de domeniul relaţiilor, îmbrăţişările vor fi cu siguranţă potrivite.

Horoscop Lunar Rac Iunie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Luna Plină de pe 20 iunie are loc la ultimul grad din Săgetător, în casă a şasea, a muncii. Dacă v-aţi săturat de condiţiile de la serviciu, nu e nevoie de prea multă muncă de convingere pentru a vă determina să plecaţi trântind uşa în urma dumneavoastră. Mai înainte însă, fiţi siguri că există şi alte opţiuni.

Horoscop Lunar Rac Iunie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Dacă simţiţi că nu sunteţi înţeleşi în jurul datelor de 5, 6 şi 7 iunie, probabil că aveţi dreptate. Soarele şi Venus din Gemeni vor forma aspecte de inconjuncţie cu intensul şi pretenţiosul Pluton – care nu prevestesc nimic bun în domeniul conversaţiilor şi al comunicării. Nu luaţi hotărâri importante şi amânaţi anunţurile.

Horoscop Lunar Rac Iunie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 26, 27, 28, 29
Zele nefavorabile 5, 6, 7, 14, 15, 17, 22

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Iunie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI