Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Mai 2014

Postat de Urania Horoscop On 2 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Rac / MAI 2014

Horoscop Lunar Rac MAI 2014

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: După numeroasele conflicte cu care v-aţi confruntat în ultimul timp, ar fi de dorit o pauză de acţiune – şi nu că n-aţi merita-o. Ei bine, ajutorul e pe drum. Un trigon favorabil între Pluton şi Soare, care are loc în Taur pe 3 mai, vă oferă şansa să vă trageţi sufletul în timp ce altcineva preia responsabilităţile tocmai când vă aflaţi la capătul puterilor.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Jupiter este versiunea astrală a lui Moş Crăciun, iar acum se află în semnul dumneavoastră natal, casa întâi. Aveţi dispoziţia necesară pentru a oferi din ce în ce mai mult, făcând tot posibilul ca lumea din jur să se simtă iubită, apreciată şi sprijinită. În fine, cineva vă va mulţumi pentru eforturile depuse. Pe 6 sau 24 mai veţi primi o îmbrăţişare şi mulţumiri sincere.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Personalitatea dumneavoastră reprezintă luna aceasta bunul cel mai de preţ. Binevoitorul şi pozitivul Jupiter vă transmite daruri din casa întâi. Dacă aveţi nevoie de un împrumut sau de un sfat din partea unei persoane mai experimentate, veţi obţine sprijinul necesar – graţie faptelor bune din trecut. Vedeţi? Plată cu aceeaşi monedă e un lucru bun.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Lună Nouă de pe 28 mai va avea loc în casă a douăsprezecea, în semnul comunicativilor Gemeni, aducându-vă la ureche nişte informaţii confidenţiale. Ce să faceţi cu ele? Aveţi încredere în intuiţie. Dacă ştiţi că există cineva care trebuie să audă adevărul, aşa să fie. Dacă
veştile sunt mai curând nocive decât utile, păstraţi-le pentru dumneavoastră.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE: 3, 4, 6, 9, 15, 24, 25, 29
Zile nefavorabile: 1,2,10,11,14,16,18,28
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / MAI 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI