Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2016

Horoscop Urania Lunar – Rac / Mai 2016

Horoscop Lunar Rac Mai 2016

Horoscop Lunar Rac Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Un cer plin de energii moderate – de pământ – va face ca prima parte a lunii să fie extrem de plăcută, aducând o mulţime de oportunităţi de a lega noi prietenii. De vreme ce trei planete se vor afla în casa a unsprezecea, în robusta şi practica zodie a Taurului, puteţi fi siguri că influenţa lor va fi durabilă.

Horoscop Lunar Rac Mai 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea Venus va pătrunde în voioasa zodie a Gemenilor pe 24 mai, poziţionându-se în casa a douăsprezecea, a intimităţii. Primul lucru pe care l va face va fi să formeze o opoziţie dificilă cu incandescentul Marte, aşa că va trebui să luptaţi contra impulsului de a vă îmbufna sau de a vă ascunde. Dacă cineva vă răneşte, comunicaţi-i acest lucru.

Horoscop Lunar Rac Mai 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Sunt posibile dispute legate de bani în ultima săptămână din mai. Dacă v-a iritat lipsa de responsabilitate în acest domeniu a unei anumite persoane, nu mai fierbeţi la foc mic. Dacă puteţi, puneţi lucrurile la punct la începutul lunii – să zicem pe 10 sau pe 11 mai. Vă scutiţi astfel de stres şi de tensiuni.

Horoscop Lunar Rac Mai 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Lui Júpiter îi place să amplifice lucrurile. Asta face el cel mai bine. Pe de altă parte, Saturn se încruntă atunci când e vorba să ne răsfăţăm cu lucruri inutile. Ce echipă! Aceste planete vor forma o cuadratură pe 26 mai, aşa că vă puteţi aştepta la o anumită încordare, mai ales în domeniul muncii şi al relaţiilor de la serviciu. Dacă simţi că cineva îşi cam dă aere de şef, puneţi piciorul în prag.

Horoscop Lunar Rac Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2,7, 10, 11,12, 13
Zile nefavorabile : 4, 5, 21, 22, 24, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Mai 2016

Citeste si pentru alta zodie:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI