Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Rac – Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - May - 2017

Horoscop Urania Lunar – Rac / Mai 2017Horoscop Lunar Rac Mai 2017

Horoscop Lunar Rac Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Taurul a fost mereu una dintre zodiile dumneavoastră favorite – şi pe bună dreptate. Sunteţi la fel de stabili şi de bine ancoraţi în lumea materială. Luna aceasta, Soarele şi Mercur traversează această zodie, aşa că veţi simţi probabil că nu merită efortul să ieşiţi în lume atunci când nu e nevoie şi nu vă face practic nicio plăcere, îmbrăcaţi-vă confortabil şi rămâneţi acasă.

Horoscop Lunar Rac Mai 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Luna este guvernatorul planetar al Racului. Pe 10 mai, atunci când va fi Lună Plină în intensa zodie a Scorpionului, sentimentele vor atinge cote înalte – ca să nu spunem decât atât. De fapt, s-ar putea să evitaţi orice fel de „discuţii” emoţionale dacă aveţi senzaţia că urmează să spuneţi un lucru pe care-l veţi regreta ulterior.

Horoscop Lunar Rac Mai 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Gânditorul Mercur va pătrunde în pretenţioasa zodie a Taurului pe 16 mai, îndemnându-vă să rezistaţi impulsului de a cumpăra ceva ce nu face banii. Desigur, încă vă mai puteţi tocmi, ajungând la o cifră rezonabilă. Bine, daţi-i drumul – dar stabiliţi un plafon şi respectaţi-l.

Horoscop Lunar Rac Mai 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 3 mai, după trei săptămâni de retrogradare, Mercur revine la mişcarea directă – ceea ce ar trebui să însemne că tot ce aţi aşteptat până acum în domeniul carierei este pe cale să se întâmple. Totuşi, nu chiar aşa de rapid. Poate că sunteţi pe cale să încheiaţi târgul, dar trebuie rezolvate mai întâi câteva detalii. Mai aşteptaţi puţin.

Horoscop Lunar Rac Mai 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 9, 15, 16, 23, 24, 31
Zile nefavorabile: 5,10,11,25


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI