Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 20 - February - 2014

Horoscop Urania Lunar – Rac / Martie 2014

Horoscop Lunar Rac Martie 2014

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: în martie vor avea loc două faze de Lună Nouă. Prima se va petrece pe 1 martie în Peşti. Instinctului dumneavoastră natural i se va adăuga harul intuiţiei psihice, prin urmare, trebuie să aveţi încredere în ea. Pe 30 martie, a doua Lună Nouă se va manifesta în incandescentul Berbec, casa a zecea, a carierei, determinându-vă să luaţi ceva de la început. Ce părere aveţi de o afacere cu sediul la domiciliu?

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna aceasta vă veţi gândi din nou la persoane apropiate care au plecat pe alte tărâmuri. Soarele şi gânditorul Mercur vă vor parcurge casa a noua. Veţi fi extrem de nostalgic şi de sentimental în jurul datelor de 1, 22 şi 28, iar amintirile din copilărie vor juca un rol important în luarea deciziilor. Pe 13 martie, e posibilă o reîntâlnire cu o dragoste trecută care ar dori reluarea relaţiei.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Probabil că e nevoie să spargeţi puşculiţa din cauza anumitor probleme familiale urgente şi neaşteptate – şi ăsta nu e decât începutul. Pasionalul Marte va petrece lună martie deplasându-se în mişcare retrogradă prin casa a patra, a căminului şi problemelor domestice, punând pe jar relaţiile cu rudele şi copiii. Asiguraţi-vă că asta e ultima dată.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: în ultimele luni aţi încercat să vă afirmaţi poziţia, iar o parte a eforturilor a fost încununată de succes. E posibil să mai fi rămas anumite neînţelegeri legate de ce anume aşteptaţi de la cei care trăiesc sub acoperişul dumneavoastră – inclusiv partenerul de viaţă -, problema trebuind să fie dezbătută în jurul datelor de 11 sau 29 martie. Acum, nu mai puteţi da înapoi. Rămâneţi pe poziţie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 3,12,13,17, 22, 23, 28
Zile nefavorabile: 10,11,16,20,29, 30, 31
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Martie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI