Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - March - 2015

Horoscop Urania Lunar – Rac / Martie 2015

Horoscop Lunar Rac Martie 2015

Horoscop Lunar Rac Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Câteva planete din categoricul Berbec vor forma trigoane favorabile cu seriosul Saturn. Având în vedere că toate se află în casă a zecea, a relaţiilor cu superiorii, n-o să vă vină greu să vă susţineţi ideile. Misiunea constă în a fi ferm, dar politicos – şi aveţi grijă să puneţi faptele în ordine înainte de a deschide gura.

Horoscop Lunar Rac Martie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă v-aţi gândit la o modalitate de a ieşi dintr-o relaţie păguboasă, probabil că veţi găsi soluţia pe 4 martie. Adevărul e că va trebui să acţionaţi rapid, deoarece Venus, aflată în impulsivul Berbec, va fi aliatul dumneavoastră astrologie, iar ea nu prea are răbdare.

Horoscop Lunar Rac Martie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Chibzuitul Mercur va rămâne în casă a opta, a finanţelor comune, până pe 12 martie, totul petrecându-se în Vărsător, semnul geniului. Dacă trebuie să găsiţi o cale de ieşire dintr-o situaţie financiară care nu mai e profitabilă, sunteţi obligat să gândiţi neconvenţional – sau să găsiţi un profesionist recunoscut pentru tacticile potrivite.

Horoscop Lunar Rac Martie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Emotiva Lună, planeta guvernatoare, va provoca o eclipsă solară totală pe 20 martie, implicând casa a noua, a studiilor superioare. Asta se va întâmpla cu puţin timp înainte ca Soarele să pătrundă în incandescenta zodie a Berbecului. Asiguraţi-vă că toate certificatele şi recomandările angajatorului sunt în ordine, apoi programaţi o întâlnire cu cineva pentru care doriţi într-adevăr să lucraţi. Evenimentele se vor derula cu rapiditate, aşa că fiţi pregătit.

Horoscop Lunar Rac Martie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 3, 5, 9, 17, 22, 23, 25, 30

Zile nefavorabile:1,4,10, 11, 15, 16, 27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI