Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Rac / Martie 2016

Horoscop Lunar Rac Martie 2016

Horoscop Lunar Rac Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
S-ar putea ca în agendă să figureze în această lună şi o călătorie. Venus, Mercur, Neptun şi Soarele vor petrece mult timp în casă a noua, adică în nostalgica zodie a Peştilor. Dacă există o persoană care s-a aflat departe multă vreme, propuneţi-vă s-o întâlniţi. O să vă bucuraţi că aţi făcut-o.

Horoscop Lunar Rac Martie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă, în ultimul timp, o anumită relaţie nu a mers prea bine, s-ar putea s-o încheiaţi în jurul datelor de 4 sau 5 martie. înainte de a o face, fiţi siguri că asta doriţi. în cazul în care e vorba de un abuz, fizic sau mental, uitaţi de sfatul pe care vi l-am dat şi plecaţi – imediat, fară întârziere.

Horoscop Lunar Rac Martie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă situaţia a devenit tulbure în domeniul finanţelor, puteţi să vă aşteptaţi ca această stare de lucruri să înceteze – sau cel puţin să se îmbunătăţească. Spre sfârşitul lunii, toate planetele care au parcurs capricioasa şi imprevizibilă zodie a Vărsătorului vor părăsi casa a opta, a problemelor băneşti comune – deloc prea curând, după gustul dumneavoastră!

Horoscop Lunar Rac Martie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Emotiva Lună, planeta guvernatoare, a programat luna aceasta două eclipse, ambele fiind extrem de dificil de abordat pentru noi toţi. Lună are mult de-a face cu stările noastre. Dacă veţi fi indispuşi în jurul datelor de 9 şi 23 martie, faceţi eforturi să vă relaxaţi şi petreceţi un timp în singurătate pentru a putea reflecta.

Horoscop Lunar Rac Martie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 6, 10, 11, 12, 16, 17
Zile nefavorabile 4, 5, 8, 14, 23

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Martie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI