Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - October - 2015

Horoscop Urania Lunar – Rac / Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Rac Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Rac Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Vor exista numeroase discuţii intime după 1 noiembrie, când vorbăreţul Mercur intră în erotica zodie a Scorpionului, casa a cincea, a îndrăgostiţilor. Această planetă pasională îşi va înveşti toată energia pentru ca dumneavoastră să-i comunicaţi unei anumite persoane cât de fermecătoare este. Vestea bună este că vi se vor întoarce complimentele.

Horoscop Lunar Rac Noiembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Apropo de discuţii intime, Noiembrie aceasta va fi plină de pasiune. Soarele şi gânditorul Mercur îşi vor petrece timpul mai ales în Scorpion, un alt semn de apă care nu e niciodată timid atunci când vine vorba de intimitate fizică. Profitaţi de această ocazie pentru a rosti exact ce gândiţi – dar fiţi politicos. Cel mai bine ar fi să şoptiţi.

Horoscop Lunar Rac Noiembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: După ce Venus se strecoară în casă a patra, a căminului, a emoţiilor şi a familiei, veţi putea rezolva toate problemele băneşti legate de un membru al familiei. Dacă nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, nu vă îngrijoraţi. Veţi vedea că după 8 noiembrie va deveni extrem de cooperant.

Horoscop Lunar Rac Noiembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Dacă în jurul datei de 20 noiembrie se naşte o dispută care pare serioasă, aveţi două soluţii. Fie scoateţi în evidenţă umorul situaţiei, fie rupeţi definitiv legătura cu persoana în cauză. Numai dumneavoastră puteţi lua această decizie, dar se pare că, dacă alegeţi prima variantă, totul se va sfârşi cu bine.

Horoscop Lunar Rac Noiembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5,6,10,11
Zile nefavorabile:2, 19, 20, 23, 24, 26, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI