Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Rac – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Rac / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Rac Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Rac Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Iubitoarea Venus va intra în legătură cu Luna, guvernatoarea Racului, pe 3 noiembrie, aşa că nu e greu să ne imaginăm că veţi dori să petreceţi fiecare minut în compania celor dragi. De vreme ce ambele planete se vor afla în Săgetător, o zodie amatoare de călătorii lungi, probabil că veţi fi alături de o persoană pe care n-aţi mai văzut-o de mult timp.

Horoscop Lunar Rac Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
E posibil ca un simplu flirt să se transforme în ceva mult mai important – chiar pe 1 noiembrie. Soarele din Scorpion se află în casă a cincea, a idilelor. Deşi această casă este rezervată de obicei tovarăşilor de distracţii şi relaţiilor cotidiene, reţineţi faptul că energia Scorpionului are intenţii serioase. Dacă sunteţi pregătiţi să vă implicaţi, probabil că acum e momentul.

Horoscop Lunar Rac Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Fiţi atenţi la bani în jurul datei de 4 noiembrie, când vă veţi putea zăpăci cu uşurinţă şi veţi putea pierde bani. Şi mai uşor chiar, aţi putea să cădeţi în capcana cuiva care are un plan referitor la finanţele dumneavoastră. Dacă antenele vă spun că situaţia pare prea bună ca să fie adevărată şi că persoana în cauză nu e de încredere, refuzaţi.

Horoscop Lunar Rac Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
O conversaţie se poate încinge rapid în jurul datei de 6 noiembrie. Dacă simţiţi că faţa începe să vă ardă, probabil că ar trebui să plecaţi din locul acela cât mai curând posibil. Surprinzătorul Uranus va fi unul dintre vinovaţii astrologiei, iar această planetă are într-adevăr un temperament aprins, mai ales acum, când se află în impulsiva zodie a Berbecului. Amânaţi această discuţie – definitiv, dacă e nevoie.

Horoscop Lunar Rac Noiembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2,3, 7,11
Zile nefavorabile: 5,6,17, 18, 24Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI