Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Rac / Octombrie 2015

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2015

Horoscop Lunar Rac Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 30 şi 31 octombrie, Soarele va forma un trigon cu Neptun, căruia îi plac mai presus de orice costumaţiile. Nu e nevoie să mai spunem vă veţi avea parte de un Halloween extrem de plăcut. Nu ar trebui să scăpaţi nicio ocazie de a vă deghiza, de a ieşi din casă şi de a vă distra. Trataţiile vor fi mai multe decât farsele!

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă aveţi o dispută cu partenerul pe 6 octombrie, nu vă îngrijoraţi. în zilele următoare veţi putea rezolva problema cu ajutorul unor soluţii realiste şi practice. Dacă nu se termină totul până pe 23 octombrie, atunci recurgeţi la tandreţe şi la o îmbrăţişare sinceră.

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Octombrie aceasta e nevoie de fapte, nu de vorbe. Prin urmare, mai ales în jurul datei de 10 octombrie, nu faceţi pariuri pe care ştiţi că nu le puteţi câştiga şi nici nu emiteţi pretenţii care nu pot fi onorate. Dacă sunteţi excesiv de zelos, căutaţi pe 23 octombrie ocazia de a vă plăti datoriile şi de a vă păstra demnitatea.

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: După ce, pe 9 octombrie, Mercur revine la mişcarea directă în casă a patra, a căminului şi a familiei, momentul este potrivit pentru discuţia mereu amânată cu o rudă, cu un copil sau cu partenerul de viaţă. Misiunea constă în a rezista impulsului de a recurge la o nouă amânare. Daţi cărţile pe faţă!

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:8, 9, 13, 15, 23, 24
Zile nefavorabile:5,6,10,16, 22,25Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI