Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Rac – Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - September - 2016

Horoscop Urania Lunar – Rac / Octombrie 2016

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016

Horoscop Lunar Rac Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Pe 22 octombrie, Soarele va pătrunde în casă a cincea, a idilelor şi a tovarăşilor de distracţii, urmat la scurt timp de gânditorul Mercur. Ambele planete vor fi în Scorpion, aşa că ideea dumneavoastră despre joc se schimbă – trândăveala de acasă este înlocuită de vânarea unei persoane încântătoare. Succes!

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Marte a intrat în casă a şaptea, a parteneriatelor, la sfârşitul lunii trecute şi va rămâne aici până pe 8 noiembrie. Este o planetă pătimaşă, aşa că, oriunde se duce, îi place să agite spiritele. De asemenea, se pricepe de minune să stârnească dispute. Acum, după ce ştiţi că se află prin preajmă, îi puteţi folosi energia pentru lucruri mai bune.

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Atenţie. în jurul datei de 19 octombrie puteţi da de bucluc cu un membru al familiei sau cu un partener care nu şi-a îndeplinit de ceva timp obligaţiile financiare. Veţi fi însă foarte calmi atunci când îi prezentaţi situaţia şi chiar extrem de realişti când îi veţi trage săpuneala de rigoare, stabilind date exacte pentru achitarea datoriei.

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
O altă dispută se întrevede la orizont pe 28 octombrie. Da, încă una. Năvalnicul Marte va forma o cuadratură cu imprevizibilul Uranus – un tandem exploziv, ca să nu spunem decât atât. Marte se află deocamdată în casă a şaptea, a relaţiilor. Dacă simţiţi că tensiunea dintre dumneavoastră şi partener dă în clocot – adică devine foarte neplăcută -, faceţi-vă o favoare şi păstraţi distanţa măcar câteva ore.

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2, 3, 4, 30
Zile nefavorabile : 5, 7, 13, 15, 16, 28, 29
Horoscop Lunar Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI