Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Septembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - August - 2014

Horoscop Urania Lunar – Rac / Septembrie 2014

Horoscop Lunar Rac Septembrie 2014

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 8 septembrie aşteptăm o Lună Plină care, în cazul Racului, va avea loc în casa a noua, a educaţiei, politicii şi religiei. Pe scurt, toate subiectele importante sunt cele apropiate sufletului dumneavoastră, mai ales dacă implică bătrâni, copii şi animale. Este un moment excelent pentru a vă susţine cauza.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Prezenţa lui Marte în casa a cincea va ridica tem­peratura confruntărilor cu persoana iubită, colegi de distracţie sau copii. Totuşi, luna septembrie nu va fi prea dramatică în acest sector, iar relaţiile se vor derula într-un ritm prietenos, deşi poate uşor intens. Fermecătoarea Venus aflându-se în casa a treia, chiar dacă apar dispute, veţi fi bine echipat pentru a le rezolva practic şi eficient.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: După ce, luna trecută, v~a îndemnat să cheltuiţi destul de mult pe distracţii, iubitoarea Venus va intra în discreta zodie a Fecioarei pe 5 septembrie. O energie meticuloasă şi pătrunzătoare vă va inspira nu numai să reduceţi cheltuielile, dar chiar şi să număraţi mărunţişul din buzunar. Probabil că aveţi nevoie de câteva ore de analiză prin prisma extrasului de cont al cârdului de credit.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: Pe 24 septembrie, Luna Nouă vă va determina să căutaţi o situaţie domestică mai bună – una care să mulţumească pe toată lumea. Dacă e vorba de o şcoală sau de un cartier nou, primul pas poate fi un comentariu făcut în prezenţa unei cunoştinţe. Aşteptaţi şi vedeţi ce se întâmplă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 3, 4, 5, 10,14, 15, 25
Zile nefavorabile: 8,9,12,13, 20, 21, 22, 29
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Septembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI