Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Rac – Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Rac / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Rac Septembrie 2016

Horoscop Lunar Rac Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Mercur va petrece primele trei săptămâni ale lunii în mişcare retrogradă. Dacă v-aţi făcut planuri să călătoriţi împreună cu copiii sau cu alţi membri ai familiei, ar trebui să vă aşteptaţi la întârzieri sau la amânări neaşteptate. Dacă mergeţi cu maşina, înainte de a porni pe autostradă duceţi-o la un mecanic auto în care aveţi încredere. Şi, mai ales, dacă drumul e blocat, nu vă ieşiţi din fire.

Horoscop Lunar Rac Septembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 23 septembrie Venus va păşi discret în Scorpion, casa a cincea, a idilelor. Este posibil ca o persoană care v-a fost prezentată recent de un membru al familiei să fie perfectă pentru dumneavoastră, aşa cum vi s-a spus. Dacă aşa stau lucrurile, faza a doua a relaţiei ar putea continua într-un mod minunat.

Horoscop Lunar Rac Septembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
încercaţi să nu cumpăraţi aparate electronice şi nici să investiţi în maşini noi până când Mercur nu revine, pe 22 septembrie, la mişcarea directă. De fapt, cel mai bine ar fi să aşteptaţi luna următoare pentru o nouă aventură. Retrogradarea lui Mercur se petrece în casă a treia, a călătoriilor scurte, a conversaţiilor şi a comunicării. Dacă trebuie să faceţi o achiziţie, păstraţi chitanţa – şi luaţi garanţia.

Horoscop Lunar Rac Septembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Dacă aţi avut recent probleme cu maşina, îmi pare rău, dar trebuie să vă spun că lucrurile nu se opresc aici. Mai întâi, Mercur rămâne retrograd până pe 21 septembrie. Pe 1 septembrie e programată o eclipsă solară în casă a treia, a călătoriilor scurte, iar Saturn intervine şi el şi înmulţeşte numărul întârzierilor şi al blocajelor. încercaţi să vă păstraţi calmul. O să treacă.

Horoscop Lunar Rac Septembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6, 7, 23, 25
Zile nefavorabile : 1,2, 10, 12, 20,21
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI