Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Aprilie 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - March - 2014

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Aprilie 2014

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2014

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Zodia dumneavoastră tânjeşte după aventură, singurul lucru pe care nu-l puteţi tolera fiind plictiseala. Nu vă îngrijoraţi însă, pentru că asta nu va fi o problemă. Soarele şi Mercur din Berbec vor avea grijă ca surprizele să abunde graţie contactelor lor de pe 2 şi 14 aprilie cu imprevizibilul Uranus. Aşteptaţi-vă la veşti surprinzătoare şi nu bateţi nimic în cuie în programul acestei luni.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus aflându-se în miloasa zodie a Peştilor, casa a patra, a căminului, vă puteţi aştepta ca unii dintre membrii familiei să aibă nevoie de afecţiune după recenta serie de evenimente dificile. Faceţi-vă timp şi ascultaţi-i, comunicându-le că-i înţelegeţi. Împărtăşiţi-le propriile experienţe pentru a-i ajuta să vadă latura luminoasă a întâmplărilor trăite.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şl SUCCES: Dacă doriţi un credit ipotecar, stabiliţi întâlnirea pe 17, 18 sau 25 aprilie, atunci când mai multe planete vor conspira pentru a vă netezi calea. Dacă aveţi deja un cămin confortabil, poate vă hotărâţi să petreceţi câteva zile la soare, pe marginea piscinei, un antidot perfect pentru stresul şi tensiunea din ultimele săptămâni. Dacă vă puteţi permite, de ce nu? Lăudaţi-vă cu un bronz de aprilie.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Luna aceasta vor avea loc două eclipse, prima pe 15 aprilie în casă a unsprezecea, a prietenilor. E posibil să fiţi pus în situaţia de a media un conflict dintre doi prieteni dragi, ori o informaţie nouă legată de cineva din anturaj vă determină să vă schimbaţi părerea – în bine sau în rău.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 10,11,17,18,25,26,30
Zile nefavorabile: 1,2, 3, 8,16,20,21,22,23
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Aprilie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI