Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2015

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Aprilie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Eclipsa lunară totală de pe 4 aprilie se va petrece în Balanţa orientată spre împlinirea dorinţelor partenerului. Este vorba de casă a unsprezecea, a prietenilor, aşa că poate veţi forma un parteneriat cu cineva pentru un proiect de grup special, descoperind cât de multe lucruri aveţi în comun. Relaţiile romantice bazate pe interes reciproc au tendinţa să dureze.

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă n-aţi fost scos de pe piaţă până pe 8 sau 9 aprilie, e posibil să-şi facă apariţia un admirator nou şi înfocat. El vă va trezi interesul prin curajul de a fi de acord cel puţin o dată cu aventurile pe care i le propuneţi, dar factorul decisiv va consta în reacţia sa în faţa obstacolelor ivite pe 15 sau pe 16 aprilie. Urmăriţi-l cu atenţie.

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şi SUCCES: Nu v-aţi bucurat niciodată de renumele de a fi excesiv de cumpătat, însă Aprilie asta veţi fi mai puţin dornic să achitaţi de fiecare dată nota de plată. Venus se confruntă pe 15 aprilie cu prudentul Saturn şi e pe drum o mare doză de realism. Nimeni nu spune că nu puteţi face o trataţie din când în când, dar acordaţi întâietate soldului bancar şi al cârdului de credit.

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Lună Nouă de pe 18 aprilie va activa din nou casa a cincea, a partenerilor de distracţie şi a relaţiilor cu copiii. Dacă încă n-aţi apucat să vă petreceţi timpul liber alături de ei, momentul e potrivit să le faceţi loc în agendă. Misiunea constă în a vă distra împreună.

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2,3, 6, 22, 23, 26

Zile nefavorabile:4, 5. 7. 8. 19. 20

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI