Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – August 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - July - 2014

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2014

Horoscop Lunar Sagetator August 2014

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Mercur, Soarele şi Venus îşi vor petrece timpul în Leu, acolo unde generosul Jupiter se află deja la datorie. Acest grup dramatic de jucători îi asigură casei a nouă un loc central în viaţa dumneavoastră. Pentru că aici e vorba de subiecte politice, religioase şi educaţionale, există şansa de a face puţină senzaţie în unul dintre aceste domenii. Hotărârea de a preda sau de a predica nu va fi în niciun caz ignorată.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Deoarece un grup de planete se va afla mai toată luna în casă a noua, a locurilor îndepărtate, e posibil să vă amintiţi brusc de cât de mult vă place un loc anume pe care l-aţi vizitat de-a lungul timpului – în principal pentru că aţi avut acolo o relaţie romantică. Nu uitaţi că memoria este adesea selectivă şi asiguraţi – vă că imaginea din mintea dumneavoastră este clară înainte de a pomi la drum.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Neastâmpărul pe care-l resimţiţi luna aceasta ar putea lucra în favoarea dumneavoastră. Mai multe planete din casa a noua, a educaţiei superioare, vă îndeamnă să reluaţi studiile sau să predaţi. Trebuie să vă aflaţi pe scenă în aceste momente. Chiar dacă nu faceţi altceva decât să povestiţi unui grup de prieteni despre călătoriile dumneavoastră prin lume, publicul va avea numai cuvinte de laudă.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Lună Nouă de pe 25 august va avea loc în casă a zecea, a carierei şi a superiorilor. Asta poate însemna că vi se oferă un post de conducere la serviciu. Dacă aţi petrecut mult timp demonstrându-le superiorilor de ce sunteţi în stare, probabil că vă vor face o ofertă. Dacă asta implică mutarea într-o altă zonă geografică, cu atât mai bine.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,3,6,8,12,15,21,25
Zile nefavorabile: 1, 18, 23, 24, 26, 27, 29
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI