Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Săgetător – August 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2015

Horoscop Lunar Sagetator August 2015

Horoscop Lunar Sagetator August Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Pe 2 august, Mercur şi Uranus aduc un început surprinzător de plăcut acestei luni. Vor sosi de departe mesaje încărcate de afecţiune, dar puteţi găsi şi în imediata apropiere îmbrăţişări la fel de călduroase. Binele făcut altora vi se întoarce atunci când vă aşteptaţi mai puţin şi aveţi mai multă nevoie de el.

Horoscop Lunar Sagetator August 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Ce lună! Iubitoarea Venus şi Jupiter, guvernatorul planetar, se întâlnesc pe 4 august pentru a pune lucrurile pe roate. Dacă sunteţi singur, cineva extrem de amuzant şi la fel de expansiv ca dumneavoastră îşi va face o apariţie spectaculoasă. Idila va continua pe 6, 7, 8, 15, 19 şi 31 august.

Horoscop Lunar Sagetator August 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Dacă aţi fost aglomerat sau aţi bătut pasul pe loc la serviciu, ajutorul e pe drum. Jupiter va intra în casă a zecea, a carierei, promiţând un an plin de episoade fericite şi de întâlniri norocoase începând cu data de 11 august. Pregătiţi-vă să munciţi din greu şi forţaţi-vă să acordaţi atenţie detaliilor. Eforturile dumneavoastră vor fi observate şi recompensate.

Horoscop Lunar Sagetator August 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Generosul Jupiter şi cumpătatul Saturn sunt opuşi din punct de vedere astrologie. Atunci când vor forma, pe 3 august, o cuadratură iritantă, cu toţii vom alterna între dorinţa de a avea ceva cu orice preţ şi necesitatea de a strânge cureaua. în cazul dumneavoastră, un personaj cu autoritate vă poate limita sau restricţiona şi nu veţi fi deloc încântat.

Horoscop Lunar Sagetator August 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 4, 6, 7,13,15, 26
Zile nefavorabile:3,5,21,22, 31

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI