Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Sagetator August 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2016

Horoscop Lunar Sagetator Agusut 2016

Horoscop Lunar Sagetator Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Soarele se află în incandescentul şi aventurosul Leu, casa a noua, a călătoriilor şi a studiilor – ambele domenii sunt specialitatea dumneavoastră. Nu va fi nevoie de multă muncă de convingere pentru a vă determina să vă luaţi o vacanţă. Dacă datele nu sunt bătute în cuie, încercaţi să plecaţi pe 1 sau 2 august, când stabilul Saturn şi energicul Marte vă vor asigura un început bun.

Horoscop Lunar Sagetator Agusut 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea Venus se va afla vizavi de visătorul Neptun pe 14 august. Dacă sunteţi singuri şi întâlniţi o persoană care pare perfectă, trageţi aer în piept şi faceţi un pas înapoi. Aşteptaţi câteva zile până când decideţi că v-aţi îndrăgostit. între timp, utilizaţi energia trigonului dintre Soare şi Uranus, de pe 16 august, pentru a observa şi pentru a pune întrebări.
Horoscop Lunar Sagetator Agusut 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Conversaţiile despre bani, posesiuni şi alte resurse ar putea fi dificile pe 6 şi pe 13 august. Dacă nu vă daţi seama ce anume se întâmplă, nu luaţi decizii şi nu semnaţi acte oficiale. Pe 10 august veţi reuşi să găsiţi răspunsuri şi veţi fi mai bine echipaţi pentru a face alegeri. Dacă un superior vă face zile fripte, nu vă agitaţi. Faceţi faţă situaţiei şi excelaţi în muncă.

Horoscop Lunar Sagetator Agusut 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Nu v-aţi dat niciodată în vânt după detalii, dar luna aceasta va trebui să vă ocupaţi de câteva. Orice rezistenţă este inutilă.O persoană mai în vârstă sau un superior va insista asupra acestui aspect. Nu vă place să vi se spună ce să faceţi, dar din când în când e necesar şi acest lucru. Acum soseşte un asemenea moment. Nu vă îngrijoraţi. Pe 27 august, Jupiter şi Venus vor pune lucrurile la punct.

Horoscop Lunar Sagetator Agusut 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,10, 14, 18, 27,29
Zile nefavorabile: 5, 6, 13, 19, 24, 25
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI