Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Decembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - December - 2014

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Decembrie 2014

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2014

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Mercur, Venus şi Soarele vor sta împreună până pe 10 decembrie în casă a întâi, a personalităţii şi a aspectului exterior. Ele vor scoate la iveală latura înţeleaptă, umoristică şi filozofică a firii dumneavoastră, iar ceea ce rezultă de aici sun,t manifestările sale tipice. Nu puneţi prea multe întrebări şi nici nu vă pierdeţi vremea exprimându-vă părerile şi uitând să vă distraţi în vechiul dumneavoastră stil.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Plină de pe 6 decembrie luminează din vorbăreaţa şi isteaţa zodie a Gemenilor, activând axa relaţiilor. Prima impresie pe care o faceţi va deveni brusc importantă pentru dumneavoastră, iar motivul îl constituie probabil o anumită persoană pe care v-aţi gândit s-o abordaţi. Indiferent de motiv, orice fel de modificare a aspectului fizic va fi benefică. Dacă prin asta atrageri o nouă relaţie romantică, cu atât mai bine.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: întotdeauna v-au plăcut jocurile de noroc. Deşi o astfel de activitate nu reprezintă o modalitate de a vă câştiga existenţa, din când în când un nativ dintr-o zodie atât de noro coasă are dreptul să investească într-un loz în plic. Şansa în orice domeniu al vieţii vă surâde mai ales în zilele de 4,5,8 şi 14 decembrie. Asta nu înseamnă că trebuie să puneţi că miză casa.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pregătiţi-vă, deoarece pe 23 decembrie Saturn cel serios, practic şi responsabil va păşi în zodia dumneavoastră natală, casa întâi, a personalităţii, îndemnându-vă să trageţi linie. în următorii doi ani şi jumătate, ceea ce aţi câştigat în mod onest vă aparţine, inclusiv gloria în carieră.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,5,8,12,13,14
Zile nefavorabile: 1,15,19, 20, 23,24,25
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / LUNA 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI