Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Săgetător – Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - November - 2015

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Decembrie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Pe 25 decembrie soseşte strălucitoarea Lună Plină din Racul orientat spre familie. împreună cu un trigon favorabil între vorbăreţul Mercur şi sociabilul Jupiter – planeta guvernatoare Decembrie va avea grijă să vă simţiţi minunat de sărbători. Vor abunda îmbrăţişările, râsetele şi poveştile sentimentale. Bucuraţi-vă de fiecare clipă şi nu uitaţi de vâsc!

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus pătrunde în Scorpion pe 4 decembrie, împrăştiindu-şi farmecul în casă a douăsprezecea, a intimităţii. Veţi dori să petreceţi cât mai mult timp în spatele uşilor închise alături de partener, dar încercaţi să mai evadaţi din când în când pentru a vă bucura de compania celor dragi. De revelion, Venus se va afla în semnul dumneavoastră şi probabil că veţi fi gata să ieşiţi în lume şi să vă distraţi.

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Gânditorul Mercur va pătrunde pe 9 decembrie în pragmaticul Sagetator, insistând să fiţi atent la detaliile financiare şi la problemele băneşti pe care de obicei le ignoraţi, mai ales de sărbători. Misiunea constă în a fi creativ. Găsiţi o modalitate de a oferi tuturor exact ce-şi doresc fără a cheltui prea mult. Fiţi inventiv şi nu uitaţi că cel mai mare dar este timpul pe care-l acordaţi celorlalţi.

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Incandescentul Marte se va confrunta pe 10 decembrie cu Uranus, punând pe jar o presupusă relaţie platonică. Să fie vorba de acel flirt „subtil” din ultima vreme? Pregătiţi-vă însă, pentru că cineva e pe cale să treacă peste linia de demarcaţie şi să-şi afirme intenţiile. Dacă aveţi o relaţie, prezentaţi-o restului găştii.

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,8,11,12,17,24,25,30

Zile nefavorabile:4, 7, 10, 14, 20, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI