Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Sagetator – Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Decembrie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Vacanţa se arată a fi minunată graţie influenţei generoase şi pozitive a lui Jupiter, însuşi patronul zodiei dumneavoastră, dar distracţia începe chiar pe 1 decembrie. Poate că o persoană de departe a găsit o modalitate să vă viziteze, sau veţi prefera să faceţi dumneavoastră deplasarea. Petrecere frumoasă!

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Aşteptaţi-vă să fiţi răsfăţaţi luna aceasta – şi nu numai pentru că acum e ziua dumneavoastră de naştere sau pentru că vin sărbătorile de iarnă. Cineva vă împărtăşeşte sentimentele pe care le treziţi şi veţi avea sufletul plin de căldură. Dacă vreţi să vă surprindeţi partenerul, alegeţi ziua de 25 decembrie. Iubitoarea Venus va avea grijă să primiţi o „recompensă” minunată.

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Lăsaţi la o parte bugetul pe care aţi jurat să-l respectaţi cu stricteţe anul acesta. Pentru că ştiţi că i-ar face plăcere unei persoane apropiate, e posibil să puneţi mâna pe un obiect scump aflat la vânzare sau disponibil pentru o scurtă perioadă de timp. S-ar putea să primiţi chiar dumneavoastră ceva valoros şi uimitor. Nu uitaţi că dragostea şi compania dumneavoastră sunt cele mai frumoase daruri.

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Cu posibila excepţie a unui prieten aflat la ananghie pe 10 decembrie sau a unui personaj cu autoritate care vă judecă greşit pe 28 sau 29 decembrie, luna aceasta pare a fi excelentă. Toate planetele din zodia dumneavoastră vor forma pe rând trigoane favorabile cu imprevizibilul Uranus din casa a cincea, a idilelor, a tovarăşilor de distracţie şi a copiilor, aşa că surprizele se vor afla pe agenda zilnică.

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile :1,3,6, 9, 11, 12, 24, 25,26, 27
Zile nefavorabile : 28, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI