Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Februarie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Veţi avea mai multe ocazii de a vă relaxa, de a vă calma şi de a vă purta frumos cu partenerul său cu cel mai bun prieten. Dacă doriţi s-o faceţi într-un mod inofensiv, cele mai bune sunt zilele de 8, 9 şi 10 februarie. Atunci, iubitoarea Venus din Capricorn îl va contacta pe guvernatorul dumneavoastră, sociabilul Jupiter. Cei doi benefici îşi vor uni forţele în semne de pământ, aşa că e momentul să vă satisfaceri simţurile.

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pătimaşul Marte se va afla la post toată luna în Scorpion, casa a douăsprezecea, a secretelor. Dacă faceţi ceva ce vreţi să rămână ascuns, probabil că veţi avea şanse de reuşită. Mai greu va fi după data de 6 a lunii viitoare.

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus guvernează nu numai dragostea, ci şi problemele băneşti. Pe 5 februarie, când se întâlneşte cu intensul Pluton, e posibil să descoperiţi că aveţi la îndemână tot ceea ce vă trebuie pentru a pune în aplicare un plan financiar, cu condiţia să-l respectaţi întocmai – de data asta, toată documentaţia trebuie să fie întocmită la zi.

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
în jurul datei de 6 februarie veţi putea comunica uşor cu cei apropiaţi, chiar dacă tocmai v-au făcut o surpriză de proporţii. Acest lucru e valabil mai ales pentru iubiţi, fraţi şi copii, care până acum au păstrat cu străşnicie un secret. înfrânaţi-vă curiozitatea şi lăsaţi-i să vă surprindă!

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,3, 5, 6, 9, 14, 29
Zile nefavorabile: 1, 7, 8, 22, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Februarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI