Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator Ianuarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 4 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Ianuarie 2014

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Zodia care nu încetează niciodată să vă delecteze este imprevizibilul Vărsător. Pe măsură ce trece această lună, iar Mercur şi Soarele se stabilesc în casă a treia, a conversaţiilor şi a relaţiilor cu fraţii şi vecinii, veţi avea parte de discuţii stimulatoare şi de interacţiuni incitante. E un moment potrivit pentru a învăţa mai multe despre computerul pe care-l aveţi.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Toate planetele din raţionalul Capricorn, casa a doua, a resurselor personale, vor lucra intens în prima parte a lunii – şi dumneavoastră pe lângă ele. Jupiter, guvernatorul planetar, aflându-se în emotivul Rac, probabil că familia vă va solicita atenţia. Ce e de făcut? Ocupaţi-vă de responsabilităţile de la locul de muncă, dar atunci când ajungeţi acasă lăsaţi serviciul deoparte şi răsfăţaţi-i pe cei dragi.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: Anul 2014 începe cu o activitate intensă în casă a doua, a finanţelor. Lună Nouă de pe 1 ianuarie vă determină să examinaţi modul în care vă ocupaţi de bani. Deoarece Pluton intervine şi el în acest domeniu, e posibil să vă găsiţi la începutul unei lupte pentru putere legate de bani, posesiuni sau alte resurse. Apelaţi la un profesionist de încredere dacă aveţi nevoie de un sfat.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Incandescentul Marte, aflat în Balanţă, casa a unsprezecea, a prietenilor, poate aduce controverse cu anumite persoane din anturaj, mai ales în jurul datelor de 2, 8 sau 16 ianuarie. Dacă e vorba de bani, e bine să ştiţi în ce vă băgaţi înainte de a lua partea cuiva. Pe 11 ianuarie, ar fi bine să cereţi sfatul unei persoane mai în vârstă ori al unui superior.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 10,11,12,17,24,29, 30
Zile nefavorabile: 7,15,16,25,26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Ianuarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI