Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Sunteţi un adept al schimbării. Semnul dumneavoastră este mutabil, de foc şi deţineţi conceptul de înţelegere superioară, care nu ar exista dacă nimic nu s-ar schimba. Toate cele cinci planete care-şi fac loc în imprevizibila zodie a Vărsătorului, casa a treia, a conversaţiilor, vor fi bine-venite. Cu cât mai multe, cu atât mai bine – veţi fi dornic să vorbiţi despre schimbare.

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Lună Nouă de pe 20 ianuarie din surprinzătorul Vărsător plantează un germen în casă a treia, a comunicării, îndemnându-vă să vorbiţi deschis şi fără regrete. Cam acesta este în general stilul dumneavoastră, dar acum sunteţi dornic să treceţi peste orice fel de oprelişti. Pregătiţi-i pe cei din jur pentru un exerciţiu extrem de onestitate.

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Venus guvernează dragostea şi banii şi va trece prin rebelă şi imprevizibilă zodie a Vărsătorului, casa a treia, a comunicării. Dacă v-aţi gândit să cumpăraţi un computer nou, acum e momentul propice s-o faceţi. Dacă sunteţi interesat de programare, urmaţi un curs şi adăugaţi-l în CV. Misiunea constă în a găsi o provocare intelectuală şi a o rezolva.

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Ianuarie Plină de pe 4 ianuarie va activa Racul orientat spre cămin. Deşi vă plac călătoriile, deocamdată sunteţi dornic să rămâneţi acasă. E posibilă şi o schimbare de domiciliu – poate una la distanţă -, dar n-ar trebui să-i daţi curs fără să vorbiţi cu cineva implicat la nivel domestic.

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5,13, 14, 20, 22, 31

Zile nefavorabile:1,3,15,16,19, 21, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI