Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
E greu de imaginat că veţi avea prea mult timp de odihnă în cursul lunii ianuarie – oricum, mult mai puţin decât v-aţi dori. Pentru că imprevizibilul Uranus se află în Berbec şi se bucură de trigoane din partea lui Venus, a lui Saturn şi a emotivei Luni, va fi greu să rezistaţi impulsului de a vă distra, mai ales dacă aveţi tovarăşi care au de povestit lucruri interesante. Fiţi atenţi în jurul zilei de 6 ianuarie, când e posibil să apară o persoană ceva mai în vârstă sau mai tânără decât dumneavoastră.

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Nu întâmpinaţi niciodată probleme atunci când vine vorba să vă faceţi prieteni şi să-i păstraţi pe termen lung. în jurul zilelor de 12 şi 17 ianuarie, fermecătoarea Venus din Săgetător va fi mai mult decât fericită să atragă în calea dumneavoastră tot felul de persoane interesante – probabil că posedă un accent foarte muzical.

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă negociaţi un împrumut sau încercaţi să soluţionaţi o moştenire, mai bine amânaţi totul până după 5 ianuarie, deoarece un cer plin de energii războinice vă va împiedica să vă faceţi prieteni sau să influenţaţi oamenii. Mercur intră în mişcare retrogradă pentru următoarele trei săptămâni, timp în care nu vă va fi uşor să vă comunicaţi dorinţele. Ţineţi-vă bine.

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Marte aflându-se în casă a douăsprezecea, a secretelor şi a intimităţii, începând cu data de 3 ianuarie veţi petrece o mulţime de timp în spatele uşilor închise, mai ales dacă sunteţi îndrăgostiţi sau amatori de voluptăţi. Marte va pătrunde în acea zi în Scorpion, iar planetele de acolo nu se pot stăpâni să nu facă totul pentru a se simţi excelent. Stabiliţi cu prietenii un cuvânt de ordine. Rugaţi-i să sune şi să vadă dacă nu cumva aveţi nevoie de o pauză.

Horoscop Lunar Sagetator Ianuarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6,12, 15, 23, 24
Zile nefavorabile: 4, 5, 7, 17, 20, 29, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Ianuarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI