Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Iulie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Iulie Plină de pe 31 iulie va aduce o poftă de conversaţii şi de comunicare de o natură foarte neobişnuită. Vorbiţi cu un expert într-un domeniu care vă fascinează, dar despre care ştiţi foarte puţine lucruri. Spiritul de observaţie va fi foarte intens şi veţi înţelege motivaţiile celorlalţi nu doar prin cuvinte, ci şi prin gesturile lor şi prin limbajul trupului.

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Pe 5 iulie, Mercur şi Venus vor forma un sextil stimulator. Apar conversaţiile importante – după care vă daţi în vânt. E un moment grozav pentru o petrecere, dar dacă sunteţi interesat doar de o discuţie între patru ochi, veţi şti exact la cine să apelaţi. Dacă nu v-aţi mai văzut de multă vreme cu persoana respectivă, faceţi o cafea şi simţiţi-vă bine.

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: în iulie vor avea loc două faze de Lună Plină. Pe 1 iulie, prima va lumina Capricornul, casa a doua, a finanţelor. Venus şi Jupiter vă vor oferi în aceeaşi zi capacitatea de a avea idei creative pentru o muncă suplimentară ce se poate dovedi amuzantă.

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 15 iulie, Lună Nouă îşi va combina energia cu cea a vorbăreţului Mercur şi a categoricului Marte pentru a vă înlesni găsirea unei explicaţii în cazul problemelor pe care le-aţi avut recent cu partenerul. Puneţi întrebări – dar cu blândeţe – până când obţineţi răspunsurile.

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 3, 5, 22, 23

Zile nefavorabile:6, 12, 14, 15, 18, 24, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI