Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Iunie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Iunie 2014

Horoscop Lunar Sagetator Iunie 2014

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Luna Plină soseşte pe 13 iunie în casa întâi, a personalităţii şi a aspectului exterior. Această întâlnire încărcată de energie dintre Soare şi Lună va activa axa relaţiilor, existând o mulţime de ocazii de a face ceea ce vă place cel mai mult alături de partener: călătorii, cursuri şi atacarea listei cu primele zece experienţe noi. Distracţie plăcută!

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna aceasta vă veţi concentra asupra altora, mai ales dacă sunt în stare să vă amuze chiar şi atunci când lucrurile nu merg aşa cum aţi planificat. Pe de altă parte, poate fi pusă la încercare capacitatea dumneavoastră de a le arăta celorlalţi latura pozitivă a lucrurilor. Soarele şi Mercur aflându-se în casă a şaptea, a parteneriatelor, veţi întâlni cu siguranţă personaje noi şi incitante.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Până pe 23 iunie Venus se va afla în Taur, zodia care atrage banii ca un magnet. Această energie fermecătoare îşi va croi drum prin casa a şasea, a muncii, aşa că ar putea apărea ocazia de a schimba actualul loc de muncă pentru unul mai bine plătit. Aceasta este şi casa sănătăţii, iar pentru că lui Venus îi place confortul, încercaţi să nu vă răsfăţaţi prea mult. Nimeni nu zice să nu petreceţi, dar fiţi rezonabil.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Puneţi lucrurile la punct pe 7 iunie, deoarece sunt posibile dispute legate de moşteniri, împrumuturi sau datorii vechi. Mercur va intra în aceeaşi zi în mişcare retrogradă în casă a opta, a resurselor comune, tocmai atunci când emotiva Lună se va confrunta cu insistentul Marte şi imprevizibilul Uranus. Nu e un moment potrivit să trageţi linie. Veţi fi puţin cam răzvrătit, ceea ce vă poate afecta judecata.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE: 4, 6, 8, 17, 18, 19, 28, 29
Zile nefavorabile: 7,12,13,14,24,25,26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Iunie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI