Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 9 - June - 2016

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Iunie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Iunie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Fie că sunteţi pregătiţi, fie că nu, Soarele, Venus şi Mercur îl vor contacta pe rând pe electrizantul şi imprevizibilul Uranus aflat în Berbec, casa a cincea, a idilelor şi a tovarăşilor de distracţii. Spontaneitatea este singura soluţie dacă nu vreţi să vă scape nimic – şi când vi se întâmplă oare aşa ceva? Dacă aveţi o relaţie, ar fi potrivit un weekend petrecut la un hotel elegant. Nu uitaţi de jacuzzi.

Horoscop Lunar Sagetator Iunie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Romantismul face parte din program – şi încă în stil mare. Iubitoarea Venus îşi va continua călătoria prin Gemeni, casa a şaptea, a relaţiilor. Şi are şi companie – pentru început, Soarele şi vorbăreţul Mercur. Apoi, pe 5 iunie, Lună Nouă se alătură şi ea petrecerii. Dacă vă aflaţi în căutarea unei idile, consideraţi că acum aveţi parte doar de un aperitiv.

Horoscop Lunar Sagetator Iunie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 30 iunie, atenţie la opoziţia potenţial dificilă dintre Venus, care guvernează nu numai dragostea, ci şi banii, şi Pluton, care accentuează trăsături precum gelozia şi posesivitatea. Cele două planete vor activa axa finanţelor, aşa că sunt posibile conflicte în acest sector. Veţi vedea semnele prevestitoare în jurul datei de 17 iunie, aşa că fiţi atenţi şi înăbuşiţi răul în faşă.

Horoscop Lunar Sagetator Iunie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
E posibil ca partenerul să nu vă înţeleagă în jurul datelor de 6 şi 14 iunie, dar nu vă îngrijoraţi. Există tot felul de modalităţi de a comunica, iar dacă nu reuşiţi să faceţi asta prin cuvinte, recurgeţi la muzică – sau poate la acea tăcere de modă veche. Lămuriţi situaţia înainte de a spune lucruri pe care s-ar putea să le regretaţi ulterior.

Horoscop Lunar Sagetator Iunie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 11,12, 13, 25, 26, 27
Zile nefavorabile: 2, 3, 6,14, 15, 20

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Iunie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI