Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Mai 2014

Postat de Urania Horoscop On 2 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / MAI 2014

Horoscop Lunar Sagetator MAI 2014

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Contrar părerii generale, zodiile opuse se înţeleg adesea foarte bine, cel mai bun exemplu fiind relaţia dumneavoastră cu Gemenii. Ambele zodii sunt la fel de iscoditoare şi de curioase, nesuportând plictiseala şi plăcându-le acţiunea. Atunci când, pe 7 mai, Mercur va intra în Gemeni, casa a şaptea, a parteneriatelor, agenda socială se va umple rapid. Angajaţi o secretară – ori faceţi rost măcar de o nouă aplicaţie day planner. Veţi avea nevoie.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Vorbăreţul Mercur va intra pe 7 mai în Gemeni şi va pune la treabă casa a şaptea, a relaţiilor. Ţinând cont şi de prezenţa lui Venus în incandescenta zodie a Berbecului începând cu data de 2 mai, vă puteţi aştepta ca măcar o persoană nouă şi incitantă să pătrundă în viaţa dumneavoastră. Planetele din Gemeni şi din Berbec nu stau acolo o veşnicie, aşa că faceţi ce trebuie pentru a rămâne împreună, păstrându-vă în acelaşi timp libertatea personală.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Nu vă trebuie mult pentru a întrece măsura, aşa că pe 18 mai, atunci când Venus va forma o cuadratură cu guvernatorul planetar, extravagantul Jupi ter, veţi fi tentat să cheltuiţi în exces, mai ales dacă aţi început o relaţie şi vreţi să faceţi impresie. Nu e nimic rău în a răsfăţa pe cineva, dar nu contractaţi datorii pentru asta.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: Luna Plină de pe 14 mai din Scorpion, casa a douăsprezecea, a secretelor, va străluci în acest sector extrem de personal. Asta poate însemna că sunteţi pregătit să revelaţi o informaţie pe care aţi tot rumegat-o sau că vă amestecaţi din neatenţie într-un scandal, mai ales că Venus va forma în aceeaşi zi o cuadratură cu Pluton. Fiţi cuminte…

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 5,6,7,12,13,15, 28
Zile nefavorabile: 2,10,11,14,17,18
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / MAI 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI