Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2016

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Mai 2016

Horoscop Lunar Sagetator Mai 2016

Horoscop Lunar Sagetator Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Câteva planete din zodia Taurului amator de confort vor ţine afişul acestei luni şi, pentru că nu aveţi nevoie de scuze că să vă răsfăţaţi din când în când, veţi căpăta gust pentru anumite plăceri rafinate – mâncare şi vin bun sau câteva obiecte de firmă. Din fericire, probabil că aţi muncit mult, prin urmare câteva zile dominate de cultul plăcerii nu au ce să strice. Petrecere frumoasă!

Horoscop Lunar Sagetator Mai 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
în prima parte a lunii vă recomand să vă destinderi alături de cei dragi într-un mediu liniştit – toate planetele relaxate şi calme din Taur vor fi fericite să ajute la crearea unei asemenea atmosfere. După ce, pe 20 mai, Soarele intră în Gemeni, orice se poate întâmpla – mai ales în jurul datei de 24 mai, când iubitoarea Venus
se alătură. Aşteptaţi-vă la tovarăşi de distracţii din belşug şi la tot felul de activităţi noi.

Horoscop Lunar Sagetator Mai 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Cerul este plin de energii preocupate în general de viaţa pe planul material – Jupiter, planeta guvernatoare, se numără printre ele. Pe 3 şi pe 10 mai el va forma trigoane prospere, prin urmare aşteptaţi-vă să fiţi în locul potrivit şi la momentul potrivit pentru a întâlni persoane care vă pot ajuta să ajungeţi acolo unde v-aţi propus, din punct de vedere financiar. Ascultaţi-le!

Horoscop Lunar Sagetator Mai 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Drăgăstoasa Venus şi pătimaşul Marte vor forma un trigon pe 24 mai, activându-vă axa relaţiilor. Aceste două planete se iubesc dintotdeauna, dar aspectul pe care-l formează acum încinge puţin lucrurile. Situaţia poate avea două evoluţii. Mai întâi, e posibil să vă ciorovăiţi cu cineva drag – Marte e mereu gata de aşa ceva. Dar există şi modalităţi mai bune de a stimula fluxul de adrenalină…

Horoscop Lunar Sagetator Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2,9,10, 13, 28, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 22, 23, 24, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Mai 2016

Citeste si pentru alta zodie:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI