Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Sagetator – Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - May - 2017

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Mai 2017Horoscop Lunar Sagetator Mai 2017

Horoscop Lunar Sagetator Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Fermecătoarea Venus merge din nou înainte şi urmează să petreacă luna în impulsivul Berbec, casa a cincea, a tovarăşilor de distracţie, a idilelor şi a recreerii. Această energie incandescentă vă va determina fară îndoială să fiţi deschizători de drumuri, la fel cum s-a întâmplat în februarie şi martie. De data asta, aveţi grijă ca riscurile pe care vi le asumaţi să fie bine calculate – şi distracţie plăcută!

Horoscop Lunar Sagetator Mai 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Lună Nouă de pe 25 mai soseşte în casă a şaptea, a parteneriatelor, purtând straiele Gemenilor. Dacă nu vă vedeţi cu nimeni, e momentul să ieşiţi în lume. Dacă aveţi o relaţie fericită, vă veţi bucura alături de partener de un prieten nou şi amuzant. Oricum, e momentul să vă distraţi.

Horoscop Lunar Sagetator Mai 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 9 şi 31 mai, Soarele şi Mercur vor forma pe rând un aspect de trigon cu intensul şi puternicul Pluton, activând casa problemelor băneşti şi pe cea a muncii. Majorarea de salariu, prima sau promovarea pe care le aşteptaţi sunt iminente. Dacă încă n-aţi afirmat clar că sunteţi pregătiţi pentru mai multă responsabilitate, acum e momentul s-o faceţi.

Horoscop Lunar Sagetator Mai 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna Plină de pe 10 mai are loc în secretosul Scorpion, casa a douăsprezecea – un sector plin de secrete el însuşi. Acestea fiind zise, deoarece Lunile Pline iluminează, probabil că aşteptaţi dezvăluirea unui secret. Dacă sunteţi implicaţi în ceva ce încă nu e cazul să ajungă la urechile publicului, lăsaţi-o mai moale. De fapt, cel mai bine ar fi să apăsaţi pe frână.

Horoscop Lunar Sagetator Mai 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 7, 9, 12, 13, 18, 30, 31
Zile nefavorabile: 5,10,11,26


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI