Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Săgetător – Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 20 - February - 2014

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Martie 2014

Horoscop Lunar Sagetator Martie 2014

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Lună Nouă va avea loc pe 30 martie în Berbec, casa a cincea, a activităţilor recreative, a poveştilor de dragoste şi a copiilor. Această energie cu acţiune rapidă va aduce o nuanţă de exaltare în viaţa dumneavoastră. Nivelul adrenalinei creşte vertiginos, ca şi dorinţa de aventură alături de familie sau de persoana iubită. Ce ziceţi de nişte bunge jumping?

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă nu aveţi încă o relaţie, Venus aflându-se timp de o lună în imprevizibila zodie a Vărsătorului, vă puteţi aştepta la o adevărată paradă de noi admiratori, mulţi dintre ei fucandu-vă prezentaţi de fraţi, vecini sau cunoştinţe. De asemenea, în timp ce faceţi anumite comisioane s-ar putea să daţi peste o persoană de care veţi fi imediat atras. Dragoste la raionul de fructe şi legume? Poate.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Dacă v-aţi gândit vreodată să patentaţi o idee, acum e momentul să investigaţi procedura. Venus, responsabila celestă cu băierile pungii, va pătrunde pe 5 martie în inventiva zodie a Vărsătorului, casa a treia, a gândurilor, şi va rămâne acolo tot restul lunii. Faimosul dumneavoastră simţ al umorului va cunoaşte cote înalte şi nimeni nu vă va înţelege greşit spusele – măcar de data asta.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Luna Plină de pe 16 martie se va petrece în precisă şi meticuloasa zodie a Fecioarei, a cărei energie n-o prea agreaţi. Din fericire, detaliile scoase la iveală de această lunaţie în legătură cu carieră sau superiorii vor pica la ţanc şi vă veţi bucura să le cunoaşteţi. Dacă aşteptaţi o mărire de salariu, o primă sau o promovare, puneţi punctul pe i.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,12,13,14,18,30
Zile nefavorabile: 10,11,17,22,28,29
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Martie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI