Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - March - 2015

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Martie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Martie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Principala veste astrologică este legată de surprinzătorul Uranus şi de generoasa planetă guvernatoare, Jupiter. Ei îşi vor reuni forţele pentru a vă înarma cu toate instrumentele astrologice de care aveţi nevoie pentru a vă face un nume. Dacă v-aţi gândit să porniţi o afacere pe cont propriu, momentul e cum nu se poate mai potrivit. Dacă aţi făcut-o deja şi nu aveţi nevoie decât de o pauză, încercaţi să o programaţi în jurul datei de 3 martie.

Horoscop Lunar Sagetator Martie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Sunt vremuri incandescente. Până pe 17 martie, iubitoarea Venus din Berbec va continua să acţioneze cot la cot cu Marte, înfierbântând atmosfera în casă a cincea, a idilelor. Dacă aveţi deja o relaţie, aşteptaţi-vă să capete un aspect pasional. Dacă sunteţi singur, ieşiţi în lume şi căutaţi din ochi cea mai nerăbdătoare persoană din încăpere.

Horoscop Lunar Sagetator Martie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: După ce, pe 17 martie, Venus intră în stabilă şi pragmatica zodie a Taurului, veţi observa că situaţiile problematice legate de serviciu se vor domoli treptat. Poate că până la urmă obţineţi mărirea de salariu, prima sau promovarea pe care le aşteptaţi. Dacă vă gândiţi la momentul optim pentru a vă susţine cauza, încercaţi pe 23 sau 30 martie.

Horoscop Lunar Sagetator Martie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Casa a zecea, a oportunităţilor în carieră şi a relaţiilor cu superiorii, va găzdui Martie Plină de pe 5 martie din Fecioară. Ea va scoate în evidenţă latura mai practică a personalităţii dumneavoastră. Dacă v-aţi gândit să faceţi o schimbare în domeniul profesional şi vă iese în cale o ocazie care pare perfectă, faceţi-vă singur un bine şi măcar verificaţi-i autenticitatea.

Horoscop Lunar Sagetator Martie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 3, 5, 8, 9, 25, 26

Zile nefavorabile:1,4,11,15,16, 27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI