Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Martie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Martie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Pentru că incandescentul Marte pătrunde în Săgetător pe 6 martie, veţi avea foarte multă energie. De fapt, veţi tânji după adrenalină, acţiune şi aventură. Aveţi puţină răbdare şi dorinţa vă va fi satisfăcută. Spre sfârşitul lunii, Marte va intra în contact cu mai multe planete aflate în zodii de foc şi vor sosi din abundenţă invitaţiile incitante.

Horoscop Lunar Sagetator Martie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Sunteţi de părere că viaţa este constituită dintr-o serie de vacanţe prelungite, aşa că nu vă e greu să găsiţi tovarăşi de distracţii. Dar luna aceasta sunteţi predispuşi la întâlniri cu persoane cu totul neobişnuite, care ar putea să vă arate cum să vă bucuraţi de viaţă. Atenţie la ziua de 2 sau 3 martie, când vă iese în cale o persoană într-adevăr diferită.

Horoscop Lunar Sagetator Martie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 1 martie, o întâlnire cu un consilier dă un start minunat al lunii. Dacă aveţi de gând să faceţi investiţii, rugaţi o persoană avizată să se uite pe documentaţie. Jupiter, planeta guvernatoare, se află de luni de zile în casă a zecea, a carierei. Pentru că sunteţi favoriţii ei, s-ar putea să vă aducă pe 16 martie veşti uimitoare.

Horoscop Lunar Sagetator Martie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Zilele de 30 şi de 31 martie ar putea fi oarecum problematice, mai ales dacă cineva apropiat are un comportament cam aprins. De obicei vă pricepeţi să aplanaţi conflictele, fie cu umor, fie cu un punct de vedere filozofic. Dacă persoana în cauză pare extrem de instabilă, nu vă amestecaţi. Nu e problema dumneavoastră.

Horoscop Lunar Sagetator Martie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 1,2,3, 16, 19, 20, 26, 28
Zile nefavorabile 7, 8, 22, 23, 30, 313

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Martie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI