Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Noiembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2014

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Sagetator Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Responsabilul Saturn aflându-se la datorie în Scorpion, casa a douăsprezecea, a secretelor, sunteţi la sfârşitul unei perioade de doi ani şi jumătate în care aţi păstrat totul pentru dumneavoastră. Luna aceasta, Soarele, Venus şi Mercur vor pătrunde şi ele în acest loc slab luminat. încercaţi sentimentul că aveţi conştiinţa încărcată şi că trebuie să vă eliberaţi sufletul? Atunci, faceţi-o. A venit vremea.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Sunteţi odrasla extravagantului Jupiter şi extrem de sensibil la dispoziţiile acestuia. Pe 9 noiembrie, atunci când va forma o cuadratură activă cu Venus, care se delectează cu ce-i mai bun, s-ar putea să fiţi tentat să cumpăraţi un cadou sau să investiţi într-o aventură pentru cineva de care sunteţi îndrăgostit. Dacă aşteptaţi până pe 12 noiembrie, veţi putea economisi o sumă de bani considerabilă.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şl succes: Nu încercaţi să participaţi la orice fel de aranjamente financiare care nu sunt cinstite. Venus, Mercur şi Soarele se află în casă a douăsprezecea, a secretelor, însă pe 9 noiembrie o dispută cu cineva apropiat dezvăluie faptul că vi se spun poveşti. Pe 12 noiembrie, istoriile sale pot ajunge la urechea unei persoane care joacă un rol important în viaţa dumneavoastră profesională. Dacă nu doriţi să iasă la iveală ceva dubios, nu vă amestecaţi.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Probabil că trebuie să vă luaţi rămas-bun de mai multe ori, dar nu toţi cei implicaţi vor fi dornici de astfel de discuţii. Dacă aţi amânat inevitabilul cu privire la o relaţie care nu merge, pe 12 noiembrie probabil că nu veţi mai suporta situaţia. Venus şi Saturn vor ţine o consfătuire şi vor da verdictul. Toate finalurile şi începuturile apărute în ziua aceea vor fi bruşte, aşa că legaţi-vă centura de siguranţă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,3,11,15,16,21,27,28
Zile nefavorabile: 8, 9,12,13, 22, 23, 25
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Noiembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI