Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Sagetator – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Luna aceasta călătorule vor fi distractive, chiar mai mult ca de obicei. Cerul va găzdui câteva planete în zodia dumneavoastră, adică în casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării. Jupiter e predispus la socializare, aşa că aventurile în grup vor fi extraordinare. O conversaţie purtată în jurul datei de 22 noiembrie cu deţinătorul (deţinătoarea) unui accent încântător poate conduce la un deznodământ minunat.

Horoscop Lunar Sagetator Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dragostea la distanţă pare să facă parte din programul acestei luni, dar nu vă îngrijoraţi. Sunteţi specialişti în acest domeniu. În plus, oamenii se deplasează tot timpul prin ţară – şi câteodată traversează şi alte tărâmuri. Nu rămâneţi pe loc doar pentru că geografia vi se pare problematică. E vorba de o experienţă pe care nu ar trebui s-o rataţi.

Horoscop Lunar Sagetator Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
în jurul datelor de 3, 4 şi 5 noiembrie lăsaţi-vă ghidaţi de instinct în domeniul financiar. Atunci iubitoarea Venus vă poate da o mână de ajutor. în aceeaşi perioadă, Uranus poate aduce o ofertă de serviciu neaşteptată, care vă va permite mai multă libertate personală – la urma urmei, este unul dintre lucrurile pentru care trăiţi şi pe care trebuie să le aveţi.

Horoscop Lunar Sagetator Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Venus şi Pluton se vor întâlni în practica zodie a Capricornului, casa a doua, a problemelor băneşti şi a finanţelor personale, pe 25 noiembrie. Dacă aveţi o întâlnire cu un profesionist pentru a discuta despre un împrumut, o moştenire sau despre o controversă financiară, întocmiţi mai întâi documentaţia necesară. Puteţi avea câştig de cauză dacă sunteţi organizaţi şi gândiţi practic.

Horoscop Lunar Sagetator Noiembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4, 5, 15, 22, 23
Zile nefavorabile: 6, 17, 18, 24, 25, 30Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI