Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Sagetator – Octombrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - September - 2014

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Octombrie 2014

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2014

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Un trigon favorabil şi cooperant dintre impetuosul Uranus, aflat în Berbec, şi incandescentul Marte din propria zodie natală va avea loc pe 5 octombrie. Deşi nu aţi evitat niciodată să vă asumaţi riscuri, acum veţi fi extrem de optimist şi de necugetat. Nimeni nu zice să nu vă distraţi, dar nu vă puneţi sănătatea în pericol pentru a încerca o emoţie trecătoare.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 8 octombrie va fi eclipsă de Lună. Deşi toate eclipsele au efecte imprevizibile, aceasta îl va implica şi pe surprinzătorul Uranus. Totul se va petrece în casă a cincea, a relaţiilor romantice, a asociaţilor creativi şi a copiilor, aşa că cineva din aceste categorii de oameni va veni cu un plan secret care vă va lăsa cu gura căscată. Misiunea constă în a rămâne deschis la circumstanţe pozitive, dar tulburătoare.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Pe 11 octombrie pot apărea anunţuri sur prinzătoare legate de diverse probleme băneşti, deoarece Venus, zeiţa iubirii şi a banilor, se confruntă cu excentricul şi imprevizibilul Uranus. Fondurile pentru zile negre prind bine acum. Dacă trebuie să vă ocupaţi de necazurile financiare ale unui prieten, asiguraţi-vă că veţi primi banii înapoi. Natura acestei perechi de planete este adesea foarte îndoielnică.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 14 octombrie va avea loc un sextil stimulator între Venus şi Jupiter, mare amator de călătorii. Dacă aţi visat mereu la o destinaţie depărtată, acum doriţi să mergeţi acolo – mai ales dacă v-au căzut ochii pe o anumită persoană care vă fascinează. Momentul e excelent pentru a ieşi din rutină – indiferent de motivele reale.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 4, 5, 6,13, 14, 15, 26, 27
Zile nefavorabile: 1, 2, 7,11, 12,16, 23, 24
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Octombrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI