Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Săgetător – Septembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - August - 2014

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Septembrie 2014

Horoscop Lunar Sagetator Septembrie 2014

Horoscop Lunar Sagetator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Mercur va pătrunde în sociabila zodie a Balanţei, stabilindu-se în casă a unsprezecea, a prietenilor, până pe 27 septembrie. Această planetă vorbăreaţă, inteligentă şi fermecătoare va atrage atenţia asupra deja cunoscutelor dumneavoastră calităţi de companion, iar agenda socială va fi plină. Dacă nu puteţi ţine pasul cu ofertele şi invitaţiile, poate că a venit vremea să stabiliţi anumite priorităţi.

Horoscop Lunar Sagetator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus, zeiţa iubirii, va intra pe 5 septembrie în Fecioară, o zodie cu care nu v-aţi înţeles niciodată prea bine. Dacă partenerul pare prea pretenţios atunci când vine vorba de felul în care vă îmbrăcaţi, mâncaţi sau vă întreţineţi sănătatea, nu respingeţi totul. Poate că există ceva benefic în sugestiile sale. Ascultaţi-l. Toţi cei care vă iubesc se gândesc la binele dum neavoastră.

Horoscop Lunar Sagetator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: îngerul păzitor este hotărât să vă pună în legătură cu cineva capabil să vă conducă pe calea care vă reflectă convingerile. Indiferent dacă va lua o formă umană sau nu, influenţa lui va fi observată mai ales în jurul datei de 21 septembrie. Misiunea dumneavoastră este să nu treceţi cu vederea niciun indiciu, cât de mic, care dovedeşte că aţi fost atras din punct de vedere astrologie în locul potrivit şi la momentul potrivit.

Horoscop Lunar Sagetator turbulente planetare

Horoscop Lunar Sagetator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Luna Plină de pe 8 septembrie va activa axa cămin, probleme domestice/carieră şi chestiuni profesionale, îndemnându-vă să alegeţi familia în detrimentul muncii. Probabil că nu va fi uşor, mai ales dacă aţi făcut recent o schimbare în carieră şi vreţi să vă impresionaţi noul şef. Dacă aveţi răbdare şi-i explicaţi, îi puteţi împărtăşi sentimentele cu multă uşurinţă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,10,14, 20, 21, 25
Zile nefavorabile: 8,9,13, 22,23, 27, 28
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Septembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI