Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Aprilie 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - March - 2014

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Aprilie 2014

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2014

Horoscop Lunar Scorpion antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Eclipsa lunară din Balanţă, de pe 15 aprilie, vă va da o mulţime de imbolduri de a înfrumuseţa împrejurimile. Indiferent ce anume modificaţi în casă, o faceţi cu un ochi îndreptat nu numai asupra creării unui loc confortabil, ci şi a unuia sigur. Securitatea căminului va deveni o problemă şi în jurul datei de 20 aprilie. Dacă plecaţi undeva, nu lăsaţi cheia într-un loc uşor de ghicit.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 5 aprilie, iubitoarea Venus pătrunde în casă a cincea, unde e sediul poveştilor de iubire şi al distracţiilor. Totul se petrece în visătoarea şi romantică zodie a Peştilor, Venus întâlnindu-se cu Neptun pe 11 aprilie. Fie că sunteţi singur, fie că nu, o persoană cu farmec de vedetă de cinema vă iese în cale. Planetele din Peşti nu prea sunt vestite pentru realismul lor, aşa că gândiţi-vă bine şi încercaţi să cunoaşteţi mai întâi persoana respectivă.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şl succes: Dacă sunteţi îndrăgostit, nu puteţi fi convins să fiţi atent la bani. Distracţiile împreună cu partenerul domină orice altceva, şi nu vă veţi da înapoi de la nicio cheltuială pentru a vă face de cap cât mai des şi mai extravagant cu putinţă. Uşurel. Nimeni nu spune că nu aveţi voie să vă distraţi, dar nu ipotecaţi casa pentru asta.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar Scorpion Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Disputele de la serviciu legate de bani reprezintă o posibilitate distinctă, mai ales în jurul datelor de 3 şi 14 aprilie. E greu să rămâneţi obiectiv, însă încercaţi să lăsaţi deoparte sentimentele personale, mai ales dacă nu sunteţi afectat direct de niciun fel de pierderi. în jurul datei de 16 aprilie, o confruntare explozivă va scoate totul la iveală.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE: 2, 5, 6, 17, 18, 24, 25, 26, 29
Zile nefavorabile: 1,3,13,14,16,21,22,23
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Aprilie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI