Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2015

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Aprilie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Lună Nouă soseşte pe 18 aprilie purtând straiele Berbecului, zodia căreia îi plac începuturile. Pentru nativii din Scorpion aceasta este casa a şasea, a sănătăţii. Dacă v-aţi gândit să vă schimbaţi obiceiurile sau doar să inauguraţi un stil de viaţă mai plin de energie şi mai sănătos, momentul acesta este extrem de favorabil. Fiţi însă prudent. Nu exageraţi cu exerciţiile fizice, faceţi doar ce puteţi.

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Pe 20 aprilie, Soarele va intra în Taur, casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale – şi acum începe distracţia. Dacă aveţi o relaţie, veţi găsi modalitatea de a-i reinsufla pasiune – fară nicio îndoială. Dacă sunteţi singur, întâlnirea unor candidaţi fermecători este o minunată îndeletnicire pentru Aprilie următoare. Ce ziceţi?

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: Indiferent de munca pe care o faceţi, un partener este întotdeauna cea mai bună soluţie, mai ales după 20 aprilie. Aveţi nevoie de cineva care să jongleze cu ideile, iar Universul va fi mai mult decât fericit să vă scoată în cale persoana potrivită. Pe 21 sau 22 aprilie, poate că veţi avea amândoi o idee care se va concretiza într-un mod complet nou de a face afaceri.

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: în jurul datei de 17 aprilie este posibilă o dispută între partenerul dumneavoastră şi unul dintre copii sau un alt membru al familiei, iar situaţia se poate încinge destul de tare. Vestea bună este că, dacă n-au vorbit încă despre acest diferend, acum vor fi dispuşi să o facă. Este posibil să se audă şi câteva ţipete, dar cărţile trebuie date pe faţă.

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 6,12, 14, 19,21
Zile nefavorabile:5, 7, 15, 17, 20, 22

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI