Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – August 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - July - 2014

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / August 2014

Horoscop Lunar Scorpion August 2014

Horoscop Lunar Scorpion antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: De obicei, supărarea dumneavoastră este una mocnită, dar, din când în când, ceva vă determină să explodaţi. Cam asta se poate întâmpla pe 25 august, atunci când incandescentul Marte îl provoacă pe Saturn să renunţe la control din locul pe care-l ocupă în casa întâi, a personalităţii. Dacă oamenii ar putea purta etichete de avertizare, v-aţi număra printre ei. Oricum, fiţi milos.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Marte aflându-se la datorie în casa întâi, probabil că în ultima vreme lumea n-a putut deloc să vă ignore. Forţa tăcută pe care o emanaţi prin fiecare por a atras în final atenţia cuiva dornic de un angajament total. Probabil că ştiţi exact cine este, dar nu stricaţi surpriza. Mai mult ca sigur, confesiunile apar pe 15 august.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şl SUCCES: Ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a accepta mutarea în interes de serviciu, mai ales dacă oferta apare în jurul datei de 1 august. Probabil că nu vi s-a spus totul despre acest post, existând şi amănunte mai puţin plăcute. Dacă totul seamănă cu un fel de schemă rapidă de îmbogăţire, aveţi încredere în instinct. Faceţi cercetări amănunţite.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar Scorpion Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Niciodată nu v-a fost teamă să spuneţi nu sau să vă luaţi rămas-bun, şi mereu vi s-a părut de neînţeles faptul că alţii se codesc s-o facă. Luna aceasta, atunci când Mercur şi Venus vor forma o cuadratură cu realistul Saturn, dacă trebuie să sfârşiţi o relaţie, nu staţi pe gânduri. Asta nu înseamnă că nu vă pasă, ci doar că nu mai aveţi nimic de oferit – ceea ce spune totul.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 7,8,14,15,20,21,25
Zile nefavorabile: 1, 2,9,18,26, 27,29
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / August 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI