Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – August 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / August 2015

Horoscop Lunar Scorpion August 2015

Horoscop Lunar Scorpion August Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Orice conversaţie amânată poate decurge în condiţii bune dacă o programaţi pe 1 sau 2 august, atunci când vorbăreţul Mercur şi surprinzătorul Uranus vor forma un trigon favorabil, hotărâţi să producă rezultate bune şi neaşteptate. Nu tărăgănaţi lucrurile. Faceţi o cafea, zăboviţi prin bucătărie şi rezolvaţi problema.

Horoscop Lunar Scorpion August 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 11 august, Jupiter pătrunde în casă a unsprezecea, a prietenilor. Toţi cei alături de care vă petreceţi o bună parte din timp ar putea ocupa un loc mult mai important în viaţa dumneavoastră. Sunteţi îndrăgostit? Rămâne de văzut, dar până la August Plină de pe 29 august veţi şti cu siguranţă.

Horoscop Lunar Scorpion August 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Lună Nouă de pe 14 august activează casa a zecea, a carierei. Ea are loc în dramaticul Leu, aşa că impunerea punctului de vedere în faţa unui superior nu va fi o problemă. Totuşi, dacă nu deţineţi toate informaţiile pentru a prezenta un caz solid argumentat, ar putea să vă fie greu să retrageţi cele afirmate. Pregătiţi-vă serios.

Horoscop Lunar Scorpion August 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Cei care vă pun în discuţie autoritatea în jurul datei de 21 august ar face bine să se pregătească, pentru că au trezit din somn un balaur. Nu veţi accepta niciun fel de refuz, mai ales dacă ştiţi că aveţi dreptate, şi veţi dori să luptaţi atât cât e nevoie pentru a fi sigur de victorie. Fiţi blând cu cei care nu sunt la fel de bine înarmaţi din punct de vedere verbal.

Horoscop Lunar Scorpion August 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:6, 11, 13, 14, 25, 26
Zile nefavorabile:3,5,7, 12,21,22,31

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI