Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Scorpion August 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / August 2016

Horoscop Lunar Scorpion Agusut 2016

Horoscop Lunar Scorpion Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Niciodată nu sunteţi deranjaţi de apă, dar luna aceasta vă veţi simţi extrem de revigoraţi şi de întremaţi de o plimbare pe plajă, de un picnic la malul unui lac sau de o baie în piscină. Acest lucru e valabil mai ales pentru zilele de 13 şi de 14, când stresul şi tensiunea de la serviciu vă fac să vă simţiţi extenuaţi.

Horoscop Lunar Scorpion Agusut 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea Venus va pătrunde pe 5 august în Fecioară, casa a unsprezecea, a prietenilor, unde va rămâne până pe 29 august. E posibil ca în această perioadă să fiţi prezentaţi unei persoane necunoscute de prietenul unui prieten – şi ce mulţumiţi veţi fi! Zâmbiţi frumos şi întindeţi mâna.
Horoscop Lunar Scorpion Agusut 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pentru că impulsivul şi categoricul Marte şi cumpătatul şi prevăzătorul Saturn se află în casă a doua, a problemelor băneşti şi a finanţelor personale, sunteţi pe cale să intraţi într-un mic bucluc. Din cauza lui Marte cu toţii începem să cumpărăm pe baza unui impuls, în vreme ce, pe de altă parte, Saturn ne îndeamnă să economisim. Cele două planete vor fi alături pe 24 august, aşa că nici măcar să nu îndrăzniţi să ieşiţi la cumpărături. Nu merită stresul.

Horoscop Lunar Scorpion Agusut 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Venus, Mercur şi Jupiter se vor întâlni între 26 şi 28 august în meticuloasă şi precisă zodie a Fecioarei, un semn preocupat de obicei de detalii. Pentru moment, expansivul Jupiter are chef să vadă atât pădurea, cât şi copacii, iar o conversaţie referitoare la o situaţie financiară dificilă se va desfăşura cu bine.

Horoscop Lunar Scorpion Agusut 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,5,8,22,27, 28
Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 24, 25
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI