Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Decembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - December - 2014

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Decembrie 2014

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2014

Horoscop Lunar Scorpion antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna aceasta, distracţia reprezintă o necesitate. Mercur, Venus şi Soarele din Săgetător nu vor lăsa pe nimeni să scape. Aceste energii de foc iubitoare de voie bună îşi vor uni forţele cu optimistul şi excesivul Jupiter, aşa că atenţie: e posibil să vă lăsaţi dus de val, uitând câteva ore de responsabilităţile pe care le aveţi. Nu-i nimic. Faceţi-vă de cap!

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Cineva mai în vârstă sau mai tânăr vă atrage atenţia după data de 10 decembrie. Lăsând la o parte diferenţa de vârstă sau orice alte deosebiri, sunteţi atras puternic de această persoană. Dacă lucrurile pe care le aveţi în comun sunt importante, nu mai faceţi atâtea socoteli. La urma urmei, nu vă căsătoriţi – cel puţin, nu încă. În jurul datei de 20 decembrie e posibil totuşi să vă gândiţi şi la asta.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Atitudinea dumneavoastră faţă de sectorul financiar va fi una realistă, mai ales că în ultimele săptămâni aţi exagerat cu folosirea cârdului de credit. Din fericire, Venus aflându-se în cumpătata zodie a Capricornului, limitarea la strictul necesar nu va fi o problemă. Misiunea dumneavoastră este să-i faceţi pe toţi să-şi plătească partea.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar Scorpion Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: După doi ani şi jumătate în care v-a ţinut treaz noaptea, întrebându-vă dacă procedaţi corect, seriosul Saturn vă părăseşte zodia natală. Pe 23 decembrie, această planetă neînduplecată şi intransigentă se mută în Săgetător. E nevoie de un timp până când vă dezobişnuiţi de senzaţia că sunteţi supraîncărcat şi copleşit. Inspiraţi profund şi zâmbiţi. Aţi trecut testul.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,3,4,5,12,14,19,21
Zile nefavorabile: 1,8,15,16,20,24,25,26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Decembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI