Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - November - 2015

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Decembrie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Decembrie Plină de pe 25 decembrie soseşte în Rac, un alt semn de apă ultrasensibil. Această lunaţie încălzeşte toate relaţiile, în special pe cele cu familia şi prietenii. Urmează într-adevăr o vacanţă minunată. Petrecere frumoasă – şi nu uitaţi să le împărtăşiţi şi celorlalţi sentimentele bune pe care le trăiţi.

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă pe 10 decembrie sunteţi atras de o persoană complet străină, nu vă luaţi gândul de la ea din cauza sărbătorilor şi a tuturor sentimentelor călduroase care se manifestă în această perioadă. Poate că aveţi dreptate şi e potrivită pentru dumneavoastră. N-o să ştiţi niciodată dacă nu faceţi un pic de cercetare, aşa că mai bine invitaţi-o la un lichior de ouă.

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Pe 1 decembrie, Mercur va intra în relaţie cu impulsivul Uranus din locul pe care-l ocupă în casă a doua, a banilor. E posibil ca Decembrie decembrie să vă predispună la distracţii şi la anumite excese. Dacă mergeţi să cumpăraţi cadourile de sărbători, luaţi cu dumneavoastră un prieten născut într-un semn de pământ – cineva care vă poate spune când săriţi peste cal.

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 30 decembrie, la timp pentru distracţia de revelion, Venus, zeiţa relaţiilor, pătrunde în sociabilul Săgetător, zodia care nu ştie niciodată când să se oprească. Nu vă reţineţi de la distracţie. E bine însă să beţi multă apă şi să luaţi două aspirine înainte de culcare. La mulţi ani!

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,7, 8, 12, 17, 19, 24, 25

Zile nefavorabile:3, 4, 10, 14, 20, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI