Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Scorpion – Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Decembrie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Mai întâi, sărbători fericite! Universul a programat o lună cu adevărat stelară. Se pare că aproape toate energiile creează pofta de a petrece, de a împărţi îmbrăţişări şi de a le zâmbi celor dragi. Sincronizarea e perfectă şi vă veţi bucura de sentimente calde – ca să nu mai vorbim de vâsc!

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Aşteptaţi-vă la un telefon, un mesaj sau o vizită din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de mult. Sunteţi foarte emotivi atunci când e vorba de oamenii pe care-i iubiţi, aşa că pregătiţi-vă de câteva lacrimi de bucurie în jurul datei de 10 decembrie, când Mercur, aflat în practicul Capricorn, formează un trigon cu visătorul şi sentimentalul Neptun. Cam aşa stau lucrurile atunci când visele devin realitate.

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

E posibil ca în sectorul finanţelor să apară luna aceasta anumite greutăţi, dar o schimbare norocoasă de situaţie vă ajută să începeţi noul an cu o majorare de salariu sau cu o promovare. Aveţi toate motivele să sărbătoriţi şi să fiţi veseli, aşa că, pentru cazuri de urgenţă, ţineţi la îndemână un tirbuşon şi o creangă de vâsc.

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Faceţi-mi o favoare. Dacă vă duceţi la o petrecere de revelion, aveţi grijă. Asta înseamnă să aveţi un şofer de încredere dacă vă faceţi de cap. Şi mai important, nu faceţi nimic nebunesc sau periculos. Categoricul Marte se va întâlni cu Neptun în noaptea aceea şi sunt posibile accidente. Fiţi siguri că aveţi cel puţin două opţiuni pentru a ajunge acasă în siguranţă.

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : Toate, în afară de două.
Zile nefavorabile : 19,31Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI