Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Februarie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: După doi ani de confruntări cu Saturn în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării, probabil că v-aţi săturat de omniprezenţa acestui reprezentant de onoare al autorităţii, mai ales dacă aţi fost doar un observator şi aţi sperat la puţină distracţie. Din fericire, Saturn a trecut mai departe şi, în sfârşit, vă puteţi relaxa.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 1 februarie, Venus, zeiţa iubirii, se întâlneşte cu romanticul Neptun în casă a cincea, a îndrăgostiţilor. Totul se petrece în visătoarea zodie a Peştilor. Adăugând la toate astea şi influenţa câtorva planete din spontanul Vărsător, sunteţi predispus la un moment de „dragoste la prima vedere”. Nu uitaţi să verificaţi recomandările persoanei în cauză înainte de a face vreun pas important.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Pe 23 februarie are loc o cuadratură între Soare şi Saturn, iar rezolvarea problemelor neterminate – cel puţin pe hârtie – poate părea o sarcină intimidantă. Aşteptaţi o zi, iar un coleg care se pricepe la cifre va concepe un plan de salvare, chiar dacă vă menţineţi stilul de viaţă actual.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Să vorbim acum despre grupul de planete din incandescentul Berbec, care va încinge casa a şasea între 19 şi 22 februarie. Printre demnitarii planetari reuniţi se află Februarie, Venus şi Marte, aşa că, la serviciu, situaţia poate da în clocot. Misiunea constă în a rămâne impasibil până când aveţi la îndemână alte opţiuni.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE:1, 7, 8, 18, 25, 26

Zile nefavorabile:5, 6, 20, 21, 22, 23

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI