Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Februarie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Pe 19 februarie, Soarele pătrunde în casă a cincea, a distracţiilor, şi poate veţi descoperi că e amuzant să te afli lângă o apă, dar şi necesar pentru liniştea sufletească. Are logică. Apa este elementul zodiei dumneavoastră, aşa că vă calmează. Pe 28 februarie, aceste sentimente îşi dublează intensitatea, aşa că, dacă n-aţi ajuns încă pe o plajă, pe malul lacului sau chiar pe marginea unei piscine, ar fi bine s-o faceţi acum.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Ultrapătimaşul Marte se află în casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării – să zicem doar că această lună va fi de neuitat. Poate daţi peste o persoană necunoscută care emană senzualitate aproape cu aceeaşi dibăcie ca dumneavoastră – n-ar fi minunat?

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Lună Nouă de pe 8 februarie soseşte în casă a patra, a căminului şi a problemelor familiale. Dacă v-aţi gândit să adăugaţi o cameră sau să transformaţi una în birou, acum e momentul potrivit. Gândiţi însă mai puţin convenţional în timp ce întocmiţi planurile. Pot fi necesare măsuri inventive.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Soarele, aflat în rebelul Vărsător, va forma o cuadratură cu Marte, din Scorpion, pe 7 februarie. E posibil să descoperiţi că o persoană foarte apropiată este furioasă şi gata să explodeze. Poate că e supărată pe dumneavoastră pentru o neglijenţă neintenţionată. Nu vă îngrijoraţi. Iubitoarea Venus vă va ajuta să vorbiţi cu ea şi să lămuriţi lucrurile.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4, 9, 14, 25, 26, 29
Zile nefavorabile: 6, 7, 8, 22, 23, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Februarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI