Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Nu faceţi nicio mişcare înainte să cugetaţi profund la ea, de aceea sunteţi înclinat să reflectaţi la probleme importante destul de mult timp. Ianuarie aceasta, un grup de planete din spontanul Vărsător vă îndeamnă să daţi frâu liber pornirilor. Dacă instinctul vă spune că un anumit loc este perfect – chiar dacă se află la sute sau la mii de kilometri distanţă -, nu staţi pe gânduri. Restul vine de la sine.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Pe 12 ianuarie, incandescentul Marte intră în casă a cincea, a îndrăgostiţilor, cerându-vă răspicat fie să faceţi o mişcare către permanentizarea relaţiei, fie să vă retrageţi în umbră. Dacă sunteţi sigur că vă aflaţi în faţa persoanei potrivite, mai bine acţionaţi. Sunt acceptabile şi perioadele de probă.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: După ce Venus intră şi ea pe 27 ianuarie în casă a cincea, a activităţilor recreative şi a hobby-urilor, vă gândiţi serios să transformaţi ceea ce vă place într-o modalitate productivă de a vă câştiga existenţa. Cineva care vă admiră de ceva vreme munca vă ajută bucuros. Gândiţi-vă la această persoană ca la o muză şi lăsaţi-o să-şi facă treaba.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Lună Nouă de pe 20 ianuarie face tot ce poate pentru a vă convinge că un mediu cu totul nou reprezintă un pas în direcţia corectă. Schimbarea domiciliului este cu siguranţă o opţiune, dar dacă vreţi să rămâneţi pe loc, ce-ar fi să renovaţi casa? Daţi-i o nouă înfăţişare – una care să reflecte identitatea dumneavoastră actuală.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 22, 23, 31

Zile nefavorabile:1,3, 15, 18,21,30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI