Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Marte va intra în Scorpion, adică în casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării, pe 3 ianuarie, după care încep luptele. Asta nu înseamnă neapărat că vă certaţi cu cineva, ci doar că întâlnirile vor fi aprinse şi pătimaşe. Sigur, o să vă şi înfuriaţi o dată sau de două ori. Totuşi, aşa cum ştiţi, nimic nu se compară cu pacea de după furtună.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

ÎNDRĂGOSTIŢI ŞI PRIETENI
Pentru că Jupiter este instalat în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a spiritelor înrudite, probabil că în ultimul timp aţi fost ocupaţi. Invitaţii, oferte, şi mai multe invitaţii… Cât de epuizant – şi ce distractiv! Mercur îşi va petrece perioada 5-25 ianuarie în mişcare retrogradă, aşa că va fi greu să ocoliţi toate problemele. Aveţi răbdare. Luaţi-le pe rând.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 7 ianuarie, Luna, seriosul Saturn şi Venus se vor întâlni în casă a doua, a problemelor băneşti, adică în Săgetător. Dacă cineva drag v-o cere, e posibil să fiţi mult mai generoşi decât vă dă mâna, indiferent de preţ. Vreţi să treceţi prin foc pentru cei apropiaţi, dar vă rog să vă gândiţi şi la propriile nevoi.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 25 ianuarie, Mercur revine la mişcarea directă, gata să străbată casa a treia, a conversaţiilor şi a comunicării. Ziua în care se întoarce pe calea cea dreaptă este adesea mai problematică decât întreaga călătorie. Dacă încercaţi să ajungeţi din punctul A în punctul B fără prea mare succes, probabil că e momentul să trageţi pe dreapta şi să beţi o cafea.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,14, 18, 19, 29, 30
Zile nefavorabile: 3, 17, 20, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Ianuarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI